Нiколи не прощатись...
Не в пошуку далеких мрій...
Коли окрилює так щастя,
В безодні, в сьогоденні днів.
Тепер не радості нестача,
Хіба це правда в римі слів?
Від мого серця вам віддача,
Краплина почесті Богів.
У морі радості купатись,
У хвилях цих безмежних мрій,
Але ніколи не прощатись...
Твоя любов МЕНІ - ОДНІЙ!
Свидетельство о публикации №107031000218