Весна душ

Моя душа скидає листя
Їй пофіг, що прийшла весна.
Під голим небом, не затишним,
Їй, стерві, хочеться тепла.
Їй, ****і, мариться кохання...
Устами спраглими до ран,
Вона все тулиться мармизой.
Любов смачніша за дурман.
Готичне дерево, скрипуче,
Подряпане „Ми сдохнєм всє”
Моя душа скидає листя
Життя її вже не їбе.


Рецензии