Течуть сльози

Течуть сльози на Вкраiнi,
Заповняють смутком доли,
Бур'янiють всi дороги.
Скiльки ще терпiти милiй?

Тяжко, довго ти хворiла,
Украiно, ненько-мати,
I не можеш сама встати,
Моя рiдна Батькiвщина,

Сини теж мабудь хворiють
I не мають досить сили,
Вiд недолi так змарнiли,
Що про краще вже не мрiють.

Ненько, мусиш розiгнутись -
Дати хлiба своiм дiтям,
Зберегти вiд лихолiття,
Щоб не мали бiльше путiв.


Рецензии