Nevermind

I can't breathe - nevermind,
I can't live - nevermind,
If I know - your soul survive
and the same your songs

Nevermind, nevermind, nevermind for death
Evermind, evermind, evermind your breath
If I know, if I know, if I know you ARE
Nevermind, nevermind, nevermind how far...


 24.04.97


Рецензии