Закохана... Де розум мiй подiвся?

Закохана...Де розум мій подівся?
Чому мене цікавить тільки він?
Навіщо погляд мій знов зупинився
В його очах? Чого чекає він?

Чому не підійде? Не приласкає?
Не розповість мені про почуття?
Знов впевненість мене лишає.
Невже це просто вигадала я?

//02.03.2007г.


Рецензии