Цябе шкадую

Навошта словы, усмешкі і сустрэчы
Усё гэта зноў, кожны вечар
Ты гаворыш, што кахаеш -
Я цябе шкадую…
Але той іншы - каго шкадуеш ты?
Адкажы!
Патрэбен ты мне, я пакутую!
Павер, прыйдзі, кахай,
Я толькі аднаго цябе жадаю!


Рецензии