В льний!!!

Я вільний? Так, я чую!...
Я вільний? Ні, не бачу...
Ні музики, ні звуку,
Незнайдене не втрачу.

Ми вільні? Ні, самотні.
Неправі, бо мовчим.
Без музики – любові
Лишаємось нічим...

Я вільна! Несамотня!
Людина, бо жива!
Жива, тому щоночі
Людей не бачу в снах...

Я вільна! Моє серце
Хвилинами мовчить...
Душа малює темне,
Та жити не скінчить...
 27 октября 2006 г.


Рецензии