Chukotka by Memphis from Аццкая Сотона
All shitty world I've walked around
And I can say that grimer place
I searched - but have not found!
A hummock in the polar night,
You will have never wait'd for day.
You'll meet among the Arctic birtches
The roaming Deer the Great
There is a viking, tall and proud -
Deer farmer, Eskimo.
He goes around ugly idols
And sings his cruel song!
Chukotka!
True cradle of the northern dark!
Let poser Norway kneel and suck!
Оригинал:
На многих кораблях я плыл,
Весь сраный мир я обошел
И вобщем-то, скажу я честно -
Мрачнее места не нашел.
В ночи полярной там торос
И не наступит вечно день,
Пасется там среди берёз
Великий северный олень.
Гордый викинг там живет -
Эскимос-оленевод
вокруг идолов ужасных
Мрачный водит хоровод
Чукотка!
Истинная колыбель северного мрака!
Пазерская Норвегия пусть станет раком!
Свидетельство о публикации №107022800706
Евгений Ивашкин 02.08.2007 14:51 Заявить о нарушении