Справжнi грати

Вона одна сидить й тихенько плаче,
Вона міркує де блукає вдача,
Вона міркує нащо всі надії,
Якщо це все одно обламує їй крила.

Їй так самотньо і незатишно на світі,
Вона не знає де себе подіти.
Вона не знає нащо те кохання,
Якщо немає ні одного сподівання.

Навіщо так кохати і радіти,
А потім за хвилину все згубити,
І знову наодинці помирати,
І кожна мить, неначе справжні грати.

Для когось та любов вже як мала одежа.
Він хоче вирватись та й хто його удерже.
А їй залишаться лиш спогади й зітхання,
Бо вже немає ні одного сподівання.


Рецензии
Догралися - за гратами спинились
А мрії і любов кудись поділись ;)

Валерия Рощина   04.05.2007 15:29     Заявить о нарушении