I ll be your master...
I'll be your slave,
Just say me nothing,
Let us to dance.
Let just me kiss you,
Let touch your lips,
Let me... I save you
In my pretty dreams!
I'll be your master,
I'll be your slave,
Oh, dear Godness,
Give me a chance.
Give me just nothing,
Give me a hope,
And I will love you
Forever, my soul!
Свидетельство о публикации №107021901452
I like this poem. The words are simple, your feeling is simple. And you are so tender...
Татьяна Ивановна Кузнецова 19.02.2007 20:12 Заявить о нарушении