Мая прауда

Змагацца за прауду – нялёгкая справа,
Але ж, несумненна, у праудзе ёсць сіла.
Хлусня – гэта нібы як чорная хмара,
Якую ветрамі сюды прынасіла.

У кожнага прауда заусёды свая,
У ёй і заключана наша душа,
Але ж, я упэунены: выйграе той,
Хто будзе чэсны сам з сабой…


Рецензии