Frozen

I'm frozen inside
So where you hide?
I'm frozen inside, inside
In my heart

I'm frozen so long
'Cause my love has gone
I'm frozen
So take me into your home

Uuuhh..

Please give me your hand
And show me love's land
Please kindle my heart and go to send
Just send it to sea and to heaven's lea
Where there will be just only, only we

Burn my heart
Please burn my heart
My heart
Apart and apart and apart
So hot
I need you, I need you beside me
Your hot hot heart

I'm frozen inside
So where you hide?
I'm frozen inside, inside
In my heart

Why so don't you see?
I'm frozen so long
All my love has gone
And I'm so alone, alone
Why don't you see?
Why so don't you see?
All my feelings have turned to a stone..
Like a stone..

Uuuuuuhh…
Yeah Yaeh..

Aha-aha..

So frozen inside..



Написано: 6 февраля 2007г


Рецензии