Katherine

Os iusti meditabitur spientiam
et lingua eius loquetur iudicium
Beatus vir qui suffert tentationem
quoniam cum probatus fuerit
accipiet coronam vitae
Kyrie, ignis divine, eleison
 Oh quam sancta
 quam serena
 quam benigna
 quam amoena
Oh castitatus Katherine...


Рецензии