Думи сумни я покину
І співом веселим зайдусь,
У вир з солов’ями полину,
Сумувати не буду. Клянусь!
І той вітер грайливий навколо
Най висушить сльози мої.
Опускаючи очі додолу,
Най побачу веселі стежки.
Ведіть мене далі-подалі
Від смутку гіркого й переживань.
Най на тій квітчаній поляні
Знайду я скриньку бажань.
Най побачать усі перехожі
Як згоряють вогнем мої очі.
І дерева усі такі схожі,
Освіщають світом уночі.
7.02
Свидетельство о публикации №107021502913
Константин Малек 21.02.2007 20:07 Заявить о нарушении
Хотя по-моему и так можно всё понять...
Ева Макарова 21.02.2007 20:48 Заявить о нарушении