Знайду себе у вiдображеннях

Я дивлюсь у дзеркало
Там мої очі
Дзеркало дихає
В темряву ночі

І там, у відображеннях, - стільки очей,
В них дивитись важко так серед ночей
Але я просто впевнена і скажу я:
Я знайду себе... у відображеннях

Очі закриваються
Засинаю ранком
Й сновидіння граються
Разом із світанком


А там, у відображеннях, - стільки очей,
В них дивитись важко так серед ночей
Але я просто впевнена і скажу я:
Я знайду себе... у відображеннях


Скло за склом, за кроком крок
Знов і знов щомиті
Я прямую до зірок,
В дзеркала розбиті

Там, у відображеннях, - стільки очей,
В них дивитись важко так серед ночей
Але я просто впевнена і скажу я:
Я знайду себе... у відображеннях


Рецензии
Мне нравится украинский язык; знакомые ребята из Киева говорили, что у меня неплохо получается говорить по-вашему. Очень созвучно с моим "Моему Отражению", прочитал с огромным удовольствием.
Спасибо Вам!
С уважением, Алекс.

Алекс Драконов   15.11.2007 18:06     Заявить о нарушении