Погода
Яскраво-бліде мерехтіння.
Я хочу відчути твій холод,
Твій присмак, твоє божевілля.
Я пам’ятаю той вечір,
Ті щирі нестримні танці.
Я в спогадах теплих тану,
Як ковдра біленька вранці.
Я відчуваю сирість,
Твою прохолодну вроду.
Торкаюсь руками снігу,
Бачу кригу, під нею – воду.
Я обожнюю щирі цілунки,
Хороводи сніжинок білих.
А чудові віконні малюнки,
Бережу, як дарунок щирий.
Ти для мене маленьке щастя,
Чарівний подарунок долі.
Я люблю тебе, тиху й пухнасту,
Кришталеву, п’янку, зимову!
Свидетельство о публикации №107021201886