царсули

Chems pikrebs versad ver gaekcevi
Chems gulshi mainz isev darchebi,
Carsuls ver davivizxeb advili rodia
Da isev zlier momenatrebi.
Vici shenz pikrob xshirxshirad chemze
Ver garkveulxar sakutar grdznobebshi,
Chvens shoris dganan kilometrebi
Magram pikrebi gvaaxloveben.
Chven axla shors vart ertmanetisgan
Ar gvasveneben pikrebi,
Magram chagvesmis bedis xma
Ertad arasdros agar viknebit.


Рецензии