O ra znelia
O ra znelia ar sheukvarde mas vinz shen gikvars,
O ra znelia darguli nergi ver gaaxaro
Xeze axvide, toti mogitxdes, zremli dagvaro.
O ra znelia ver daivicxo es sikvaruli
O ra znelia genatrebodes misi tvalebi,
O ra znelia dagrches kitxva upasuxod,
Gammartleboda chems sikvarulshi, me xom mikvardi.
Свидетельство о публикации №107021201559