Наснилось
Серце б’ється частіше.
Міцно заплющую очі –
Хвилююсь, що це мені сниться.
Ти обіймаєш за плечі,
Торкаєшся шиї губами.
Я затамовую подих,
Все тіло тремтить від бажання.
Ти обіймаєш міцніше,
Я повертаюсь обличчям.
Бачу твої карі очі,
І розумію – не сниться.
Руки в обіймах шалених
Стискають стегна і спину.
Твій поцілунок дарує
Щастя безмежні хвилини.
Я відчуваю твій подих,
Серце б’ється нестримно.
Раптово зриваєш одяг -
Я твоя, щира й покірна.
Груди здіймаються в небо.
Руки блукають по тілу,
Щастя рікою кохання
Ллється у кров бурхливо.
Ноги стискають стегна,
Руки плекають волосся.
Твій поцілунок гарячий
Промовив, що все відбулося.
Я відчуваю твій подих,
Здається, думки зупинились.
Раптом розплющую очі –
Поруч нікого. Наснилось....
Свидетельство о публикации №107021100312
Юрий Дубинский 13.02.2007 01:48 Заявить о нарушении