Зима
Ведмідь у своїй бер лозі спить.
В срібло одягнуте все навколо,
Сніг ліниво сиплеться додолу.
Горобина, як вогонь, палає в лісі,
Вата м'якенька на деревах висить.
Хурделить, крутить в повітрі сніг,
Ніяких не видно по селах доріг.
Свидетельство о публикации №107021001162