Вiдрядження

Як мені не сумувати
У відрядженні мій тато.
Він поїхав на три дні,
Як не плакати мені?
Завжди я його чекаю -
І найперша зустрічаю,
Обніму та усміхнусь:
"Що приніс мені татусь?"
Це для мене справжнє свято,-
Цілий вечір бути з татом!
Та поїхав він. Нема.
Вдома я сиджу сама.
Я сумую - він це знає
Ось приїде, запитає:
"Що робити нам з бідою?"
-Ти бери мене з собою!


Рецензии