Sun will shine again In my lonely way

In my lonely way
 There is lot of pain
 There is life away
And for joy must pay
 

 And then walking sad
And then lay on bad
 Thinking about dead
I going slightly mad
 

 Dead thoughts away
 Inter voice me say
 Then comes new day
 And you’ll be OK!

 02/02/07


Рецензии