Я варта кращого життя

я до сих пір не можу зрозуміти
чому тебе не в змозі позабути.
я твердо впевнена була,
що біль вже цей пережила.
та все змінилося за мить
і знов душа моя болить.
ти знову в снах являєшся мені,
а я не хочу повертатись у минуле, Ні !!!
це сумно і тяжко, та твердо я знаю,
що права на помилку більше не маю.
потрібно жити далі, надіятись і вірить
а час втамує біль, і рани мої зцілить.
це все несправжнє, так не можна жити
я мушу все це припинити...
бо вірю, що варта я жити інакше
і з часом знайду я своє справжнє щастя


Рецензии