Над я

Вже вкотре не можу вночі я заснути,
Мені так самотньо, не знаю як бути.

Чому так складається доля моя,
Що я до сих пір залишаюсь одна.

Нестерпний цей біль розтинає вже душу
Нема сил терпіти, та все ж таки мушу.

Бо вірю, надіюся і сподіваюсь,
Що я не даремно на світі цім маюсь.

І ВІН зовсім поряд, я це відчуваю,
Він також на мене давно вже чекає.

Й невдовзі настане та мить чарівна,
Коли доля з'єднає самотні серця.


Рецензии