Я не можу тебе позабути

Я думала, що зможу все забути
Я думала, що з часом все мине,
Але коли я розлучилася з тобою
Змінилось враз усе життя моє.

Спочатку час неначе зупинився,
І раптом зникли всі яскраві кольори,
Печаль і смуток в серці оселились,
Й залишились зі мною назавжди.

Я втратила тебе і майже з цим змирилась,
Але забути не зуміла, ні!
У спогадах, у мріях й сновидіннях
Ти до сих пір являєшся мені...


Рецензии