Вечерний хутор укр

Сонце сідає на тім краї світу,
Земля наче сонний дивак
І чутно лиш тиху колисочку вітру,
Що не затихне ніяк.

Маленькая пташка пірнає у небі –
То тінь промайнулого дня.
Стелиться низько туман понад степом,
Метушиться мишина сім`я.

Лісом пробіг не упійманий шурхіт –
Вітерець знову гуля.
Чуєш десь поряд лагідний муркіт –
Сусідська кішка кошенят привела.

Вечір повільно лягає на хутір,
В лісі тварини сплять вже давно,
Степ залишають всі вранішні звуки.
Все ж як чудово! Засинає село.


Рецензии
Офигенно!!Мне понравиилось))так мягко, нежно и мелозвучно :)

Павел Мирошниченко   05.04.2007 01:20     Заявить о нарушении
Спасибо, мне иногда даже легче на украинском писать, чем на русском.Попробуй и ты;)))

Антон Селихов   05.04.2007 20:08   Заявить о нарушении