В к мнат з в кнами у завтра

В кімнаті з вікнами у завтра
Підлога встелена листами,
Скупими, наче телеграми.
По граму драми. З нами правда.
Дає і б‘є моє сум‘яття
В кімнаті з стелею у північ
Півночі граємось у Грінвіч
А ніч дарує лиш прокляття
В кімнаті з поглядом у себе,
Тебе нема - дарма всі рими,
І Грім гримує небо
Ніби. Німбом...
Обом.


Рецензии
Рими - не дарма! І почуття - теж.

Чудовий і сумний вірш.

Любовь Либуркина   05.02.2007 21:49     Заявить о нарушении