настав новий р

Настав Новий рік,
Свято чудесне й веселе.
В світлій залі – ялинка
Стоїть прикрашена в кожній оселі.

Це ніч чарівних чудес,
Здійснень бажань, мрій.
І якщо тобі повезе-
Отримаєш подарунок бажаний свій.

На ялинці шарики сяють,
Гірлянди блищать, переливаються,
Дощики на гілках звисають,
Свічки раптово загораються.

Дід Мороз та Снігурочка
Подарунки приносять
Слухняним дітям.
I вночі на ялиночці
Мов зірки справжні світять


Рецензии