чар вна з рка

Зірочка світить промениста,
Переливається барвами чистими.
Виблискує зіронька іскристая
На вечірньому небі, на чистому.

Переливаються діамантами
Багато зірок.
А моя світить найяснішими
І знає безліч казок.

І я вірю в чари,
Що десь вони бувають.
Чаклун з ворожкою розмовляє,
Чарівниця фею вітає


Рецензии