соняшник

Соняшник вухатий
Дрімає коло хати,
Знадвору сонце вигляда,
Та все даремно, все дарма.

Сьогодні дощ із небокраю,
Сьогодні темна хмара,
І зараз дощик з небокраю
Всю землю поливає.

Та соняшник тому не радіє,
Бо в нього в серці
 ще є надія
Побачити крізь сіре віконце
Свого друга сонце


Рецензии