фея дитинства

Фея всіх зірок казкових –
Всемогутня чарівниця,
Й що таємні в неї схови
Дітям тільки сниться.

Що ліхтарик вона світить
Мріють діти всіх країн.
І в кого найкращі діти –
Дарунок пакує їм.

Лебеді здіймаються,
Діти прокидаються,
Феї всі зникають-
Довго їх діти шукають.

А дитинство – наче казка
Каже всім «будь ласка»,
А дорослий як спитає-
Йому двері зачиняє.

Й ангели блакитні,
Лебеді рожеві-
То все казки всесвітні
Й зорі в небі сургучеві


Рецензии