море

Ніч, тиха і прозора.
Ніч, темна і казкова
Покриває все довкола
Темрявою й тишиною.

Все заснуло поневолі:
Поснули поля, ліси, гори,
Та лише бурхливе море
Не втихає, синє, неозоре.

Воно мерехтить іскрами,
Ними чудовими виблискує,
Іскрами білими розсипається,
Пінистими хвилями грається.

І все таке знайоме:
Шторми, хвилі, синє море.
А все-таки я дивлюсь у вікно,
І казковим, таємним здається воно


Рецензии
Youre life was stilled,
Youre love was killed..
Now youre soul
In my hand.
It's game over!
Happy end!

Сергей Ревенко   25.10.2009 03:27     Заявить о нарушении
))спасибо!

Кэтемаунт   26.10.2009 14:09   Заявить о нарушении