весна прийшла

Весна прийшла, весна прийшла,
Щебечуть гарні птиці,
Тепло і ласку принесла
І струмки водиці.
І все радіє, і все співає,
Все міниться і виграває
Кольорами золотими,
І проміннями ясними,
І пташиними піснями,
І першими квітками.
Пахне зелень весною,
І чути пісні пташині
Про сонце, тепло і красу
І про квіти яскраві,
Про поклики ніжні весни!
І зеленіє, і цвіте
Навкруги усе живе.
І хочеться на волю.
До природи, до свободи,
І до весняної вроди.
І до чистого подиху вітру,
І до звучань ясних пісень.
І до квіток кольорових,
І до трави степової,
До лісів привітних
І до лук, гаїв, світлих!
Хочеться відчути
Барви весняні,
Звуки пісень і життя,
Запахи і духмяність трави!
Хочеться довго жити
І у житті радіти,
І любити природу й весну!
І поклики ніжні,
Бажання нестримні,
І все це любити завжди!


Рецензии