Котики веснянi

Котики весняні,
Які ж ви гарні!
Такі ніжно-сірі, ласкаві,
Світлі й пухнасті, м*які,
Такі приємні й легкі.
Наче зірки небесні,
Такі ж прекрасні…чудесні…
Такі пишні і красиві,
Дуже гарні…Просто диво!
Радісні мої!


Рецензии