Puzzle

Залишись, благаю
Скiльки сил ще маю
Буду я просити
Щоби зупинити
Тебе
Не руйнуй мене
Не трощи мене
Я i так розбита
Нема звiдки жити
Нема нащо жити
У розкраденому свiтi
Ти пiдеш, як iншi
Набагато бiльше
Ти залишиш болi
Житиме на волi
Тепер
Не вбивай мене
Не шматуй мене
Я i так вже пазл
Не збереш одразу


Рецензии