47 про нас

День…гiмно…понти…образи
Водка…хлопцi…все одразу
Пара…фото…дим…балкони
Гра…мораль…слова…закони
Секс…вино…вагання…згода
Лiд…невдачi…перешкода
Сльози…час…останнiй погляд
Ти…обман…кривий свiтогляд
Рана…вiсiм…лiки…цвях
Смерть…надiя…свiтло…страх
Радiсть…мить…кохання…мука
Бiль…життя…невдячна сука
 


Рецензии