Я папiр

Я папiр
Я папiр
Поговорiть зi мною стiни
Ростуть крила
У стiльцiв
Тепер ми вiльнi…полетiли
Падай вниз
Падай вниз
Стiльцi, звичайно, не лiтають
Озирнись
Озирнись
Невже тобi не пробачають?

Бо свiтло навколо занадто блискуче
Багато уколiв робили стiнi
Якщо ти вкусиш так,сцуко, болюче
«люблю» напишу в тебе на спинi
Ножем
Можем
Стати трохи ближчi

Ти дiра
Ти дiра
Я так боюся темних вулиць
Ти один
Я одна
А про кохання ми забулись
Ти блюeш
Ти блюeш
Усiм набридли хепiенди
Тiльки кеш
Тiльки кеш
Беру на лiки у бойфренда

Бо свiтло навколо занадто блискуче
Багато уколiв робили стiнi
Якщо ти вкусиш так,сцуко, болюче
«люблю» напишу в тебе на спинi
Ножем
Можем
Стати трохи ближчi

Я папiр
Падай вниз
Озирнись
Ти дiра
Ти блюeш
Тiльки кеш


Рецензии