Хтось каже...

Хтось каже: “Щастя в незнанні”.
Не заперечую, цілком можливо.
Життя і світ такі мінливі...
Що нас чекає в майбутті?!

А може щастя в забутті?
Яку знайти нарешті втіху?!
Відчути дзвін та легкість сміху
І не шукати рішень в каятті...

Що цінного залишилось в житті?


Рецензии