Последнее письмо укр
Навіщо так душа бринить?
Чи може то любов карає,
А може мозок мій від болю так кричить.
Від болю, що завдав
Усім своїм близьким
Словами, що казав
Коли був запальним!
Прошу, мене пробачте
За мій незрозумілий гнів.
Я дуже вам удячний!
Проте, сказати в очі я так і не зумів
Про ту любов шальную,
Що серденько моє
Пережива, як бурю,
І рани ті пече!
А рани ті мої не тілісні – духовні,
Загину я від них, коли настане час
І звільнять моє серце всі почуття любовні,
І лиш фотокартки залишаться у Вас.
Свидетельство о публикации №107020201884