Н жна кв точка

Ніжна квіточка

Ніжна Квіточко душі моєї
Сказати про кохання мені не стане слів,
Бо ти зоря, що небо освящає,
Бо сонце ти, що світить на землі!
А що ж до мене, я простий романтик,
Що часом зовсім не смішний,
Що вечорами, днем і на світанку
Лиш те і робить, що пише про тебе вірші!
Пишу вірші, бо так мені простіше
Сказать тобі про почуття мої
Паперу байдуже, бо він не бачить місяць,
А в мене є олівчик чарівний!
Та що з того, тебе він не замінить,
Ти щастя моє, ти душа,
І ти мій шлях, написаний на віці,
Який я пройду до кінця!


Рецензии