Today is Friday and I m so bad

Today is Friday and I’m so bad;
My father’s dead, my mother’s dead.
I’m sucking on some Mary Jane,
‘D like to heal but like my pain.
Friends are here, friends will be
But I gonna cry just for me.
So what ... will see ...
Let to live.
Let to be a judge.
So many souls and flesh
I got in my gut.
Hello, creeps ...
I gonna be GOD.



October 1997
wrt: Andrey Prudnikov


Рецензии