I am intruder i am anger

I AM INTRUDER I AM ANGER
I AM NIGHTMARE I AM VILE SLENDER
I AM A BEAST I AM A FLESH THAT BURNS
I AM MY OWN WRETCHED AND VOID SOUL
I AM BETRAYAL I AM SURRENDER
I AM IRRUPTION I AM ILLUSION
I AM THE ONE WHO MAKES FINAL CONCLUSIONS
I AM A LEASH I AM A RUNNING KNOT
I AM AWE I AM AN AVENGER
I AM FEAR I AM ABUSE
I AM A PRIEST WHO IS ALWAYS CONFUSED
I AM VIOLENCE I AM SUFFER
I AM HUNGER I AM A SLAUGHTER
I AM REJECTION I AM NON-FORGIVER
I AM DISEASE WITH NO CURE
I AM THE ONE WHO IS ALWAYS CRUEL
I AM THE VOICE INSIDE YOUR HEAD
I AM WHO BRINGS ALL THAT
I AM TYRANNY I AM SINNER
I AM NEVER LOVE I AM HATRED AND LUST
I AM SLIVER I AM SHADOW I AM DUST
I AM THE ONE WHO ALWAYS FOLLOWED
I AM THE ONE WHO MAKE YOUR HEART HOLLOW
I AM THE ONE WHO VIRGINS BRAKES
I DAMNED I BLAMED I SCREWED
WAITING TO BE PROSECUTED
AWAITING DEATH BY FLAME
TO BE RELEASED OUT OF MY SHELL
TO BE SECLUDED DEEP IN HELL




DECEMBER 16, 1996
WRT: ANDREY PRUDNIKOV


Рецензии