Dedication

 to my friend Painter Robert Spannring

My distant friend, transoceanic artist!
I feel your tender soul, faithful heart.
I understand your thoughts, creative basis.
I want to say: You fly on sky like cloud.
You are sunray what lighted evening candle.
You are cowboy and noble gentleman.
I like your humor, brain and pleasant manner.
I very love my dear crazy man.


Рецензии