Учора

Новітня історія України -
важка книжка
Що у мене на столі твориться
Зате все під рукою
Скоро вже друга година
Чекає розстелене ліжко
Може, щось уві сні примариться
Засинати як завжди самою..
В холодну хвилю постелі
Закривши очі пірну
Зникну зі світу цього миттєво -
За якусь секунду засну.
Люблю це відчуття -
останню секунду, яку ще усвідомлюю,
в кінці якої огортає забуття..



 30-31.01.07.


Рецензии
Здорово! Мне понравилось. Это пограничное состояние, когда еще не сон, но реальность уже размывается, обожаю. Очень спокойно в нем.

Алексей Савченка   05.02.2007 14:54     Заявить о нарушении