М й глузд десь у пр рв
Мій мозок – в капкані,
А ти шаленієш –
А ти десь в нірвані...
Мене не пускають,
Мені там не можна,
Але я піднімаюсь
До тебе у ложе...
І ти, мій учитель,
В мене проникаєш
Своїми знаннями,
Й довіку кохаєш...
І я напуваюсь
Твоїм вченим багатством,
Твої мрії розпутні –
Немов мозку піратство...
Я твій “спам” поглинаю,
Ти мій вірус “I love you”
Інші файли втрачаю,
Наче вимили з кров‘ю...
Свидетельство о публикации №107013002452
Твоя Аленка.
Алена Дорошенко 20.05.2007 15:31 Заявить о нарушении
спасибо, что заскочила, Лёльчик!
с улыбкой,
Катя
Катя Кит 21.05.2007 01:20 Заявить о нарушении