логоут
бе стара нокия тежка като речен камък мътносива и отъркана(
зареждание през три часа току-батерията паднала
като ти звъннат викаш сякаш си на дрога та тополите треперят
бабите минават на отсрещния те и без това са срамежливи вика(
кво хварли го баби глей-небето
синьо като ниското и кръвно но
тъй като втори не получи
спогледаха се като го зареждаха там с чип ли или карта-викам си(
да не й с муха-
продадох го веднага щом можах
бях гузенв само пред жената дето ми го подари за 20 лева
щом тръгнах с него да се хваля по познати ме настигна някакъв си дневен плъх и вика-колко го продаваш-бе не бе току що го купих
той-имам си носталгия с такъв започнах бизнеса
бре бре сал ако знаех кво е щях да му го дам с надценка ама на-без тьй си се лиших от него
след 20 дена
а оттогава все така
той просто искаше да има моя джиесем
те парфюмираните воязлифци са такива
и ни как ви -мадами следобяд
предиобяд само кафеджийки
вадамите са срамежливи
рояци облаци от аци о кей стига
ето че започваме
един рояк мухи остави купчето говна което разузнаваше и тръгна по главата ми през влажната трева
отсреща стадо крави стъпващи като тевтонки през-мочура
турчинът кравар ми вика кво бе кво-отстъпих кай на кравите че няма да ги плаша
щот съм му застанал на пътеката
далече селото с пбели къщурки бил съм и друг път но от така изглежда кай зловещо-
сталкерски развалини
бе сал да стигна през стърнака до кафето дек продават още вестници при бензостанцията но
кво овщо има тука джиестемат-ами нищо
вав центърат си имат и компютър клуп от джиестема се повдига температурата на мозъка добре че го продах
по добре 50 грама печена-
довечера очитеу им ще светят надникнеш ли във кръчвата-си викаш върколаци а пък те за тебе-дяволът-
пиша от клуб инферно при ендекантето
там операторите си взаимно пожелават добро настроение
енсебоп-цитира някой ето ги-
е и
кво и
инферно
ДЕСКААТ ТТ
Свидетельство о публикации №107012800333