Подивлюсьяувкно

Подивлюсь я у вікно,
І знов
Бачу безліч зірок на небі,
Та яскравіше всіх одна
Як моя любов до тебе


Що я маю зробити,
Щоб ти став щасливий знов?
Що я маю здолати,
Щоб ти вірив у мою любов?(2р.)


Подивлюсь в твої сині очі
Бачу я глибину душі,
Та не можу в неї пірнути.
Тому, прошу розкажи!!!



Що я маю зробити,
Щоб ти став щасливий знов?
Що я маю здолати,
Щоб ти вірив у мою любов?(2р.)


Рецензии