любовь

1.Легкий вітер торкає обличчя,
І нестримна жага до чуттів
Відкриває мені споконвічний
Дух кохання, без міри і слів.

2.Я не знаю чи хочу навчитись
Спілкуватися поглядом душ,
Але знаю не марно любити,
Це лікує від різних недуг.

3.У людини з'являються крила
І нестримна жага до життя
Я ніколи в житті не любила
Бо боялась цього відчуття.


Рецензии