Дурн й красун...

Дурній красуні... наслідування Лермонтова М. Ю.
українська версія

Смішна, красива ти, як лялька,
Пуста, нажаль, твоя душа,
Не прагнеш ти кохання мого,
Нікого ти не любиш, знаєш тільки "Я!"
І молодість твоя зів'яне швидко,
Вона мине, як той солодкий сон
І що залишиться? Розбите те корито,
І твій старий холодний дом...


Рецензии