Подаруй...

Подаруй мені... (пісня)

Подаруй мені цілунок,
Що ти так його бажав.
Подаруй мені малюнок,
Що в душі намалював.
Подаруй мені бажання,
Що колись ти загадав.
Подаруй своє кохання,
Що ти кращого не мав.
Наче місяць над горою
Вознесися до небес,
Наче зорі над рікою
Ти пливи у світ чудес,
Наче вітер, десь у полі,
Ти лети шляхом своїм,
Повертайся лиш до мене
Білим птахом уночі!
Подаруй мені півсвіту,
Подаруй своє життя,
Подаруй мені ти втіху,
Не даруй лиш забуття!
Подаруй всі свої мрії,
Подаруй всі свої сни
Подаруй свої картини,
Подаруй свої вірші!
Наче місяць над горою
Вознесися до небес,
Наче зорі над рікою
Ти пливи у світ чудес,
Наче вітер, десь у полі,
Ти лети шляхом своїм,
Повертайся лиш до мене
Білим птахом уночі!
Подаруй мені цілунок,
Що ти так його бажав.
Подаруй мені дарунок,
Що його не дарував.
Подаруй своє ти серце,
Подаруй свої пісні,
Подаруй „три звичних слова”,
Подаруй мені квітки!
Наче місяць над горою
Вознесися до небес,
Наче зорі над рікою
Ти пливи у світ чудес,
Наче вітер, десь у полі,
Ти лети шляхом своїм,
Повертайся лиш до мене
Білим птахом уночі!


Рецензии